• Ca l’Arqués, perquè no només és imprimir.

  • Explica-ho tot. Tot, amb les nostres revistes i catàlegs.

  • Papereria corporativa | Cartes | Sobres | Targetes | Talonaris

Papereria

material-escolar

Material escolar

Per anar ben preparats a l’escola! Des de maletes I estoigs de les marques de més qualitat i actuals (kipling, Kukuxumusu, Marc Márquez, etc), a tot tipus de productes de plàstica i manualitats. També tenim una àmplia gamma de quaderns, llibretes i blocs. També trobareu calculadores, compassos, regles i tot el que pugui necesitar per a les clases. Feu clik a la imatge per descobrir totes les opcions que oferim!

material-oficina

Material d’oficina

Tot per a l’oficina, de la millor qualitat: grapadores, taladradores, clips… També tenim segells personalitzats per a la teva empresa, sobres de tots els tamanys, papereres, destructores de paper, safates classificadores, arxivadors…i tot el que necessitis per al teu negoci! Fes clik i millora la teva oficina!

consumibles

Consumibles

L’experiència de més de 25 anys en el món de la impressió els avalen per a poder assessorar-vos i donar-vos les millors sol·lucions de consumibles per a la teva impressora. Només tenim les millors marques: HP, Cannon, Epson, Brother, etc.

escriptura

Escriptura

L’art d’escriure només el coneixen els qui utilitzen la ploma. Oferim les estilogràfiques de les marques de més prestigioses amb uns atractius dissenys funcionals i innovadors sistemes d’alimentació de tinta. Trobareu les millors marques; Montblanc, Inoxcrom, Waterman, Parker, etc. A més a més, tenim un ventall molt ampli de llapis, bolígrafs i plomes de tots els estils!

classificadors-arxivadors

Classificació i arxivadors

Descobreix tota l’àmplia gamma que tenim d’arxivadors i altres productes de classificació. Perquè la feina ben feta passa per estar ben organitzat, a Arqués Còpies t’ajudem a posar ordre als teus documents!

retulacio

Màquines retolació

Màquines de retolació per a tots els àmbits: ús personal, doméstic, escolar i empresa.
Fes click a l’enllaç i troba la que millor s’adapta a les teves necessitats.

agendes

Agendes

Agendes de calendari anual i escolar. Tenim les agendes més divertides per apuntar els deures i també les més elegants per adaptar-se a qualsevol situació. Amb gran varietat de tamanys, dissenys i acabats, vine a triar la teva!

Arqués Còpies, SL
Plaça del Mig, 5
17800 Olot
Girona

Copisteria

Copisteria
972 26 03 86
info@arquescopies.com

Fons Europeu de Desenvolupament Regional

Papereria

Material oficina
972 26 11 65
comandes@arquescopies.com

Troba’ns a les xarxes

Top